Over mij

Woonachtig onder de rook van Zwolle woon ik op het platteland nabij het dorp Nieuwleusen. Genieten van het buitenleven, maar toch lekker centraal en in no-time op de A28 om voor werk en hobby heel Nederland te doorkruisen.

Als breed opgeleide Larensteiner ben ik werkzaam als werkvoorbereider bij gemeente Gooise Meren. Hiernaast maak ik als penningmeester deel uit van het dagelijks bestuur van Sportvisserij Oost-Nederland. Dit komt voort uit mijn grote passie; vis en water. Mijn functie van postcommandant dijkbewaking vraagt veel minder frequente inzet, maar geeft net zoveel voldoening. Ik kan er mijn technische kennis inzetten (en uitbreiden), ben bezig met water en doe iets nuttigs voor onze maatschappij die zonder goede dijken toch grotendeels natte voeten krijgt.

Op mijn website ligt de focus op hengelsport, natuurbeleving en aanverwante zaken, maar uiteraard zijn uitstapjes naar bijvoorbeeld civiele techniek, het nieuwe werken, of proces optimalisatie niet uitgesloten.. Check ook eens mijn accounts op de diverse social media voor meer info (zie de buttons rechtsboven op mijn website).

One thought on “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *